Vil du med på listen?

Autistiske ressourcepersoner.

Autistiske stemmer.


Listen her på siden er åben for dig, der har en autismediagnose. Du kan også være med, selvom du ikke har papir på din autisme; bare du identificerer dig som autist. Og så skal du have noget på hjerte omkring autisme.

Vi har selv fundet en del af de autistiske stemmer, som vi kender til, men du er også velkommen. Hvis du ikke er på listen, kan du sende os dine oplysninger, og så bliver du tilføjet så hurtigt som muligt.


Send os

  • Dit navn
  • Titel (titler), uddannelse
  • Links til hjemmeside, Facebook, Instagram, YouTube, blog eller andre steder, hvor man kan finde mere info om dig og det, som du kan byde ind med som en autistisk stemme.
  • Du kan også få en beskrivende tekst - fx. stikord/emner, som du er særligt optaget af, specielle hensyn, andet, som er vigtigt for dig at få med - med op til 500 anslag med på listen.


Brug formularen herunder, eller send en mail til os på kontakt@jegerautist.dk.

Du er også meget velkommen til at bruge facebooksiden JegErAutist til at dele links til egne facebooksider, hjemmesider, arrangementer, artikler, YouTube-kanaler, radio- og tv-optrædender og andet. Hold dig ikke tilbage! Giv den gas!

Drømmen er:

Autistiske ressourcepersoner. Autistiske stemmer.

Nemme at finde. Svære at overhøre.

Venlig hilsen

Lise & Nana Marie